قابل توجه کلیه بیمارستان ها دانشگاهی و خصوصی،گزارش و اجرای پروتکل مداخلات تخصصی مددکاران اجتماعی مراکز درمانی در حوادث و بلایا:

روسای محترم کلیه مراکزآموزشی درمانی و بیمارستان های تابعه دانشگاه

روسای محترم کلیه  بیمارستان های خصوصی ، خیریه و وابسته به سایر ارگانها

موضوع : گزارش و اجرای پروتکل مداخلات تخصصی  مددکاران اجتماعی مراکز درمانی در حوادث و بلایا

با سلام و احترام

پس از حمد خدا و درود و صلوات بر محمد و آل محمد (ص)، به پیوست مکاتبه شماره ۱۱۰۶۶/۴۰۰د مورخ ۱۵/۵/۱۴۰۱ رئیس محترم مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت متبوع (پیرو دستورالعمل شماره ۳۴۱۷/۷/۱۲/پ  مورخ ۲۱/۴/۱۴۰۰ این معاونت) در خصوص اجرای پروتکل مداخلات تخصصی مددکاران اجتماعی مراکز درمانی در حوادث و بلایا  حضورتان ارسال می گردد. با توجه به عضویت کلیه مددکاران اجتماعی در تیم مداخله در بحران  بیمارستانها در خصوص ارائه حمایتهای روانی، اجتماعی و اقتصادی  برای بیماران و خانواده هاو بازماندگان ناشی از بحران، شایسته است دستور  فرمایید گزارش اقدامات  مددکاران اجتماعی از اجرای پروتکل مذکور در مواقع رخداد  بحران و  بلایا (زلزله،سیل و ...) مطابق با پیوست، تکمیل و هر شش ماه یکبار به این معاونت ارسال گردد.

• قابل ذکر است استثناٌ گزارش اقدامات مرتبط با وقوع سیلاب های اخیر را لغایت تا تاریخ ۲۵/۵/۱۴۰۱به این معاونت نیز ارسال نمانید.
  •  جهت مراکز غیر دانشگاهی که دسترسی به اتوماسیون اداری ندارند موارد مذکور در صفحه اول سایت معاونت درمان بارگزاری شده است.