مراسم تکریم و معارفه مسئول امور مالی دانشکده دندانپزشکی انجام شد

خانم آرزو مشتاقی نیا به سمت مسئول امورمالی دانشکده دندانپزشکی منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده ، مراسم تکریم و معارفه مسئول امورمالی دانشکده با حضور رئیس دانشکده ، مهندس طاهریان درحوزه مدیریت اموردانشگاه ودکترناصری معاون مالی دانشکده وجمعی ازمسئولین وکارکنان واحدها برگزار شد.

دكتر سیدمحمدرضوی، رئيس دانشکده دندانپزشکی درابتداي اين نشست، سرمايه انساني را مهم ترين و گرانبهاترين منابع هر سازمان عنوان كرد و با تقدير از زحمات متعهدانه و قانونمند خانم حاتم پور مسئول سابق امورمالي دانشکده  ابراز اميدواري كرد زمينه بهره مندي از تجارب اين مديرمتعهد،مخلص و قانونمندار همچنان ادامه يابد. وي همچنين براي خانم مشتاقی نیا به عنوان فردي با تجربه ، دلسوز و توانمند آرزوي موفقيت روزافزون نمود.

در بخش ديگري از اين مراسم، مهندس طاهریان ازحوزه مدیریت مالي دانشگاه اظهارداشت: جا به جايي مديران را در راستاي پويايي و بهترشدن روند پيشبرد هر مجموعه ذكر كرد و از قبول مسئوليت توسط خانم مشتاقی نیا تقدير و براي ايشان آرزوي موفقيت نمود. وی باتشکرازخانم حاتم پورمسئول سابق موفقیت های بدست آمده راحاصل تلاش وجدیت همکاران دانشگاه درهمه حوزه هاعنوان کرد

دراین مراسم از تلاش های خانم الهام حاتم پور در زمان تصدی مسئولیت امورمالی دانشکده تجلیل و سرکار خانم آرزو مشتاقی پور به سمت مسئول امورمالی  منصوب شد.