برگزاری سیزدهمین قرارگاه جوانی جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

◀️ سیزدهمین️ قرارگاه جوانی جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۱/۱/۳۰ در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور ریاست دانشگاه و روسای کمیته های تخصصی و سایر اعضای قرارگاه برگزار گردید.

🖇 در جلسه مذکور در زمینه برنامه ریزی درون بخشی و برون بخشی جهت گرامیداشت هر چه باشکوه تر هفته ملی جمعیت، پیگیری مصوبات ستاد حمایت از خانواده و جمعیت استانداری، افتتاح مرکز تخصصی ناباروری سطح دو در شهرستان های نجف آباد و شهرضا در هفته ملی جمعیت و بررسی مصوبات کمیته های تخصصی جهت تایید نهایی در قرارگاه بحث و تبادل نظر گردید.

به گزارش خبرنگار وبدا، در این جلسه بر برگزاری باشکوه هفته ملی جمعیت که از 24 تا 30 اردیبهشت ماه است تاکید شد و برنامه ریزی ویژه در راستای اطلاع رسانی و فرهنگ سازی فرزنداوری و انجام تبلیغات گسترده شهری با همکاری شهرداری اصفهان در دستور کار قرار گرفت.

همچنین گزارشی از شاخص های کارنامه ملی جمعیت و جایزه ملی جمعیت ارائه  و نسبت به تقویت و برنامه ریزی جهت تحقق شاخص های برنامه تاکید و مقرر گردید مشکلات در محاسبه شاخص ها به وزارت متبوع گزارش شود.

شایان ذکر است گزارش اقدامات انجام شده در راستای اجرایی شدن مصوبات جلسات قبل قرارگاه جوانی جمعیت نیز در دستور کار بود.