رفتن به محتوای اصلی
x

✅پیام های تغذیه ای در خصوص اسیدهای چرب ترانس

✅پیام های تغذیه ای در خصوص اسیدهای چرب ترانس

 🔸بیش از 278000 مرگ سالانه در سطح جهان را می توان به مصرف چربی ترانس تولید صنعتی نسبت داد.چربی ترانس شریان ها را مسدود می کند و خطر حمله قلبی و مرگ را افزایش می دهد.

🔸توصیه سازمان جهانی بهداشت (WHO)، برای بزرگسالان این است که مصرف چربی ترانس را به کمتر از 1 درصد کل انرژی دریافتی محدود کنند.

🔸مصرف زیاد چربی ترانس خطر مرگ به هر دلیلی را تا 34 درصد، مرگ ناشی از بیماری عروق کرونر قلب را تا 28 درصد و بیماری عروق کرونر قلب را تا 21 درصد افزایش می دهد.

🔸مصرف چربی ترانس عامل مرگ زودرس 500000 مرگ زودرس ناشی از بیماری عروق کرونر در هر سال در سراسر جهان است. 

🔸اسید چرب ترانس یکی از اسید های مضر است برای سلامتی است؛ سعی کنید در خرید مواد غذایی به برچسب تغذیه ای ماده غذایی نگاه کنید و مواد غذایی بدون ترانس یا ترانس بسیار پایین را انتخاب کنید.

🔸اسید چرب ترانس در شکلات، انواع بیسکویت، کیک، کلوچه، دونات، کراکر، کوکی، پنیر پیتزا تاپینگ، برخی از روغن های نیمه جامد، اسنک و چیپس، کافی میکس وجود دارد.