✅پیام های تغذیه ای در خصوص اسیدهای چرب ترانس
پیام های تغذیه ای در خصوص اسیدهای چرب ترانس
بیش از 278000 مرگ سالانه در سطح جهان را می توان به مصرف چربی ترانس تولید صنعتی نسبت داد.چربی ترانس شریان ها را مسدود می کند و خطر حمله قلبی و مرگ را افزایش می دهد.
توصیه سازمان جهانی بهداشت (WHO)، برای بزرگسالان این است که مصرف چربی ترانس را به کمتر از 1 درصد کل انرژی دریافتی محدود کنند.
مصرف زیاد چربی ترانس خطر مرگ به هر دلیلی را تا 34 درصد، مرگ ناشی از بیماری عروق کرونر قلب را تا 28 درصد و بیماری عروق کرونر قلب را تا 21 درصد افزایش می دهد.
مصرف چربی ترانس عامل مرگ زودرس 500000 مرگ زودرس ناشی از بیماری عروق کرونر در هر سال در سراسر جهان است.
اسید چرب ترانس یکی از اسید های مضر است برای سلامتی است؛ سعی کنید در خرید مواد غذایی به برچسب تغذیه ای ماده غذایی نگاه کنید و مواد غذایی بدون ترانس یا ترانس بسیار پایین را انتخاب کنید.
اسید چرب ترانس در شکلات، انواع بیسکویت، کیک، کلوچه، دونات، کراکر، کوکی، پنیر پیتزا تاپینگ، برخی از روغن های نیمه جامد، اسنک و چیپس، کافی میکس وجود دارد.