اولین نشست صمیمانه اعضای شورای دانشجویان و نمایندگان ورودی های دانشکده پزشکی در آستانه سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

دوشنبه ۲۷ شهریورماه، نشست صمیمانه اعضای شورای دانشجویان و نمایندگان ورودی های دانشکده پزشکی در آستانه سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ با معاونین اجرایی، دانشجویی و آموزش پزشکی عمومی در تالار هشت گوش دانشکده پزشکی برگزار گردید.

در این نشست معاونین اجرایی و دانشجویی فرهنگی دانشکده و دانشجویان در خصوص آئین نامه شورای دانشجویان مطالبی را بیان و ضمن ارایه نظرات و پیشنهادات خود، به سوالات پاسخ دادند.

در ادامه این نشست رای گیری جهت انتخاب دبیر و نائب دبیر و اعضای کمیته های مختلف انجام و اعضا این کمیته ها انتخاب شدند.

شایان ذکر است در پایان دانشجویان با اهدا لوح سپاس، گل و شیرینی از زحمات دکتر حشمت در طول تصدی مسئولیت معاونت آموزش پزشکی عمومی، قدردانی نمودند.