برگزاری دوره بازتاب توانمندسازی مدیران بیمارستان های قطب ۷ کشور در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

روز پنجشنبه ۲۶ مرداد دوره بازتاب اولین ماژول توانمند سازی مدیران بیمارستانهای قطب ۷ کشور(حاکمیت و رهبری) با همکاری موسسه معتمد وزارت متبوع، معاونت توسعه مدیریت و منابع و دانشکده مدیریت، در محل دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی برگزار گردید.

یکی از مهمترین راههای اثربخشی آموزش ها، پیگیری مستمر و نهادینه سازی آنها در عمل می باشد که این مهم پس از برگزاری ماژول اول توانمند سازی مدیران با برنامه یکروزه بازتاب پیگیری و اقدامات انجام شده توسط مدیران در برنامه عملی مورد بررسی اساتید قرار گرفت.

در این دوره یکروزه برای اولین بار در کشور میزهای مشاوره مدیریتی تشکیل و مباحث مدیریتی اجرایی توسط اساتید و مدیران مورد بحث و بررسی قرار گرفت .

شایان ذکر است برنامه های توانمند سازی با رویکرد قرارگاه مدیریت، کاهش منطقی هزینه ها و افزایش در آمدهای دانشگاه همراستا بوده و امید است که دستورالعمل ها، برنامه های عملیاتی اعلامی و مباحث آموزشی مربوطه منجر به بهره وری بیشتر نظام سلامت گردد.