افتتاح و بهره برداری از دستگاه سی تی اسکن 32 اسلایس GE در مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی سیدالشهدا(ع)

سه شنبه 27 تیرماه، با حضور رییس دانشگاه، مسئولین و خیرین عرصه سلامت، دستگاه سی تی اسکن 32 اسلایس GE در مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی سیدالشهدا(ع) افتتاح و به بهره برداری رسید.

این دستگاه با هزینه ای بالغ بر 17 میلیارد تومان راه اندازی و نصب گردیده است، مبلغ 15 میلیارد آن توسط خیرین بزرگوار (محمدعلی سلامت و مصطفی نصر اصفهانی) و مابقی از اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تامین شده است.

دکتر عبدالله عسگری رئیس بیمارستان در این خصوص گفت: با بهره برداری از این دستگاه که بهترین نوع دستگاه سی تی اسکن 32 اسلایسی در رده خود در استان اصفهان می باشد، امکان ارائه خدمات انواع سی تی اسکن ازجمله سی تی اسکن از شکم، مغز و اعصاب و لگن، روزانه به ۲۰۰ بیمار فراهم شده است.

شایان ذکر است مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی سید الشهدای اصفهان مجهز به ۲۰۰ تخت درمانی و قطب درمان بیماران سرطانی در جنوب کشور است، همچنین از ابتدای امسال تاکنون، خیرین سلامت حدود ۳۶ میلیارد تومان برای تجهیز و تامین داروی بیماران سرطانی به این مرکز آموزشی درمانی و پژوهشی کمک کرده اند.