دیدار و گفتگوی سفیر کشور دانمارک با رییس دانشگاه/برقراری تبادلات علمی و آموزشی در حیطه های مختلف

دوشنبه 26 تیرماه، سفیر کشور دانمارک در ایران ضمن حضور در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، طی نشستی با رئیس و جمعی از مسئولین دانشگاه دیدار و گفتگو نمود.

در این نشست که جمعی از معاونین دانشگاه، روسای دانشکده ها و مسئولین روابط بین الملل دانشگاه نیز حضور داشتند، دکتر شیرانی ضمن خوش ­آمدگویی و ابراز خرسندی از حضور سفیر دانمارک در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، به معرفی اجمالی دانشگاه، توانمندیهای حوزه های مختلف و دستاوردهای نظام سلامت پرداخت و همچنین از ظرفیت­ های مختلف علمی، آموزشی و نیز تفاوت دانشگاه های علوم پزشکی در ایران از حیث ادغام آموزش پزشکی و نظام سلامت کشور را تشریح نمود.

در ادامه جلسه معاونین و روسای دانشکده ها نیز پیرامون حوزه های تخصصی معاونت ها، ظرفیت­ های علمی، آموزشی، پژوهشی و درمانی دانشکده ها و پتانسیل امکان برقراری تبادلات علمی و آموزشی در حیطه های مختلف شامل تبادلات استاد و دانشجو، برگزاری دوره های کوتاه مدت آموزشی ، طرح های  پژوهشی مشترک و همچنین تجهیزات، لوازم پزشکی و دارو به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در ادامه جلسه سفیر محترم دانمارک با ابراز خرسندی برای حضور در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، این ارتباط را فرصت مناسبی برای ایجاد بستر همکاری­ های مشترک دو کشور در قالب عقد تفاهم­ نامه ها در حوزه های مختلف علمی دانشگاهی عنوان نمود و ابراز امیدواری کرد  که زمینه توسعه ارتباطات بین دو کشور به صورت عملیاتی در حیطه های مختلف فراهم گردد.