به میزبانی دانشگاه، نشست هم اندیشی پیرامون تعرفه‌های تشخیصی و درمانی برگزار شد

دوشنبه 19 تیرماه، نشست هم اندیشی پیرامون تعرفه‌های تشخیصی و درمانی و عوارض ناشی از آن، توسط سازمان نظام پزشکی اصفهان در تالار زیتون دانشگاه برگزار شد .

در این نشست که با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به همراه معاونین درمان و غذا و دارو، رئیس و اعضای هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی اصفهان، مسئولین تعزیرات حکومتی استان، سازمان نظام پزشکی اصفهان و شورای هماهنگی نظام پزشکی های استان، رؤسای انجمن‌های علمی گروه پزشکی استان و رؤسای بیمارستان ها برگزار شد؛ مسئولین ضمن تأکید بر لزوم تعامل بین بخشی، به بیان ضرورت حفظ شأن و منزلت جامعه پزشکی در جایگاه های نظارتی پرداختند.

همچنین در این جلسه سخنرانان در خصوص مباحث غیر واقعی بودن تعرفه‌های تشخیصی و درمانی و مشکلات ناشی از آن، افزایش بارز مالیات جامعه پزشکی، رشد بارز قیمت تجهیزات و سایر ملزومات مراکز پزشکی، مداخله گران در امور درمان، تأخیر در پرداخت مطالبات توسط سازمان‌های بیمه‌گر، ضرورت اصلاح قوانین تعرفه گذاری و سایر مسائل مربوط به جامعه پزشکی بحث و تبادل نظر صورت پذیرفت.