«پرداخت حقوق فروردین ۱۴۰۲ کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اعمال ضریب افزایش سال جدید»

🖋️معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن تبریک عید سعید فطر گفت: پیرو تاکیدات ریاست محترم دانشگاه و بخشنامه صادره از مقام عالی وزارت در راستای تصویب نامه هیات محترم وزیران مبنی بر تعیین ضریب حقوق کارکنان در سال ۱۴۰۲ کلیه احکام پرسنل شاغل در دانشگاه و واحدهای تابعه ظرف مدت ۴۸ ساعت صادر گردید.

⬅️دکتر مصلحی خاطرنشان کرد: احکام مشمولین قانون کار نیز به محض وصول دستورالعمل مربوطه صادر خواهد شد.

🚩وی در پایان با اشاره به محدودیت زمانی اضافه کرد: با تلاش و پشتکار همکاران عزیز در مدیریت های منابع انسانی، امورمالی و بودجه و نیز ادارات منابع انسانی و واحدهای کارگزینی و مالی در اقصی نقاط استان توانستیم در کمترین زمان اقدام به صدور و پرداخت ۲۲۴۰۰حکم نماییم.