💠تدابیر طب ایرانی برای ماه رمضان
️نوشیدن آب سرد و یا هر نوشیدنی سرد دیگر هنگام افطار؛ اقدامی آسیبرسان به معده و عامل ضعف این عضو در هضم غذا
️افطار با یک نوشیدنی گرم و کمی شیرین و سبک، ساده و زودهضم آغاز شود و بهترین گزینه، مصرف خرما، عسل، انجیر یا کشمش بههمراه یک نوشیدنی گرم است.
️مصرف سبزی خوردن بههمراه سبزی خرفه را که موثر در رفع تشنگی است، بهعنوان دیگر توصیه تغذیهای در وعده افطار مطرح است.
️مصرف غذاهای غلیظ و لزج، مانند حلیم، شلهزرد، حلوا و زولبیا و بامیه و مواد غذایی مختلف که ظرفیت هضمی متفاوت دارند، در وعده افطار و فاصله بین افطار تا سحر، موجب سنگینی معده و خواب ناآرام شده و از تمایل به خوردن سحری میکاهد.