رفتن به محتوای اصلی
x

💠تدابیر طب ایرانی برای ماه رمضان

 

🔹️نوشیدن آب سرد و یا هر نوشیدنی سرد دیگر هنگام افطار؛ اقدامی آسیب‌رسان به معده و عامل ضعف این عضو در هضم غذا

🔹️افطار با یک نوشیدنی گرم و کمی شیرین و سبک، ساده و زودهضم آغاز شود و بهترین گزینه، مصرف خرما، عسل، انجیر یا کشمش به‌همراه یک نوشیدنی گرم است.

🔹️مصرف سبزی خوردن به‌همراه سبزی خرفه را که موثر در رفع تشنگی است، به‌عنوان دیگر توصیه تغذیه‌ای در وعده افطار مطرح است.

 

🔹️مصرف غذاهای غلیظ و لزج، مانند حلیم، شله‌زرد، حلوا و زولبیا و بامیه و مواد غذایی مختلف که ظرفیت هضمی متفاوت دارند، در وعده افطار و فاصله بین افطار تا سحر، موجب سنگینی معده و خواب ناآرام شده و از تمایل به خوردن سحری می‌کاهد.