💠معاونت درمان پیشتاز در تامین سلامت شهروندان در مراسم وداع با شهید راه قدس

🔰در شب ١٧ فروردین ١۴٠٣ کمیته بحران در راستای برگزاری مراسم تشییع پیکر مطهر شهدای کنسولگری مستقر در کشور سوریه در گلستان شهدای اصفهان با حضور دکترجنگجو مدیر درمان، دکتر مرتضویان رئیس بیمارستان شهید صدوقی اصفهان، مدیر پرستاری دانشگاه، مشاور معاون درمان،مدیر اقتصاد درمان، حراست معاونت درمان برگزار گردید.

🔻در این نشست تدابیر لازم جهت تامین سلامت شهروندان در حماسه وداع در شب هفدهم فروردین و مراسم تشییع پیکر شهید راه قدس سردار محمدرضا زاهدی در روز شنبه هجدهم فروردین اندیشیده شده.

🔶شایان ذکر است دکتر شیرانی رئیس دانشگاه ، دکتر خوروش معاون درمان، دکتر مصلحی معاون توسعه دانشگاه ، مهندس شیشه فروش مدیربحران استانداری، دکتر سلطانیان مشاور رئیس دانشگاه ، دکتر معصومی معاون آموزشی ضمن حضور در این ایستگاه های سلامت، از کادر درمان حاضر در پوشش امداد سلامت مراسم وداع و تشییع پیکر شهید راه قدس سردار محمدرضا زاهدی تقدیر و تشکر نمودند.

🔷قابل ذکر است در این مراسم به ٢٨ مراجعه کننده خدمات لازم ارائه گردید که (١نفر به مراکز درمانی اعزام گردید) ، (٨نفر بستری و خدمات درمانی دریافت نمودند) و (١٩نفر سرپایی خدمات دریافت نمودند. )

━━━━━━━⊰🌺⊱━━━━━━