💠مراسم تکریم و معارفه سرپرست امور مالی معاونت درمان

🗓به گزارش روابط عمومی معاونت درمان امروز چهارشنبه 9خرداد1403 مراسم تکریم و معارفه سرپرست امور مالی معاونت درمان با حضور دکتر راستین مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، طاهریان مدیر امور مالی و معاون ایشان ، خانم حاتم پور به عنوان سرپرست امور مالی معاونت درمان معرفی و از زحمات خانم مشتاقی نیا در طول تصدی این مسئولیت تقدیر شد.

🔰همکار محترم سرکار خانم مشتاقی نیا:

🔺اینک که دست تقدیر شرایط خدمت در سنگر دیگری را برایتان رقم زد بر خود لازم می دانیم از زحمات وتلاشهایتان در زمان تصدی مسئولیت حسابداری معاونت درمان صمیمانه تقدیر وتشکر نماییم.تلاشهای سرکارعالی مدال افتخاری است که در کارنامه خدمات شما به یادگار خواهد ماند.ضمن آرزوی موفقیت برای شما در عرصه جدید وعرض خدا قوت وخسته نباشید، از درگاه خداوند سبحان برایتان سلامتی وسرافرازی همیشگی مسئلت داریم .

🔰همکار گرانقدر سرکار خانم حاتم پور:

🔺ضمن تبریک انتصاب سرکارعالی به سمت سرپرست امور مالی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، برایتان آرزوی موفقیت داریم.امید است پشت کار و تجربه سرکارعالی سبب پویایی و ارتقإ کیفیت خدمات بیش از پیش واحد حسابداری مالی این معاونت شود.