💠فرد مبتلا به «تب دنگی» در اصفهان شناسایی شد.

🔹سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از ابتلای قطعی یک نفر به بیماری «تب دنگی» در استان اصفهان خبر داد و گفت: این فرد راننده‌ای است که در مرز پاکستان توسط پشه ناقل گزیده شده بود.

🔹دکتر پژمان عقدک گفت : تاکنون حدود ۲۰ نفر دارای علامت و مشکوک به تب دنگی در اصفهان شناسایی شده‌اند که این راننده نخستین فردی است که جواب آزمایش او، مثبت قطعی اعلام گردیده است.

🔹مراقبت‌های درمانی برای این فرد در اصفهان انجام شده و وضعیت جسمی این فرد در زمان حاضر خوب است.

🔹پشه «آئدس» بعنوان ناقل بیماری تب دنگی، بومی این استان نیست و تاکنون نیز در این خطه شناسایی نشده است.

🔹مراقبت‌های لازم باید در سفر به استان‌های جنوبی و شمالی کشور یعنی هرمزگان، بوشهر، سیستان و بلوچستان، خوزستان، گلستان، گیلان و مازندران در نظر گرفته شود.

🔹اگر مردم به این استان‌ها سفر کردند و هنگام بازگشت، با علائم گزیدگی و تب دنگی مانند تب، سردرد، درد پشت چشم، بدن درد، تهوع و خونریزی از لثه و بینی مواجه بودند، به مراکز جامع سلامت یا درمانی مراجعه کنند.