💠برگزاری مراسم تکریم و معارفه

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مراسم بازنشستگی آقای دکتر مباشری زاده مدیر محترم امور آزمایشگاه ها و آزمایشگاه مرجع سلامت و سرکار خانم سعادت کارشناس محترم مدیریت پرستاری دانشگاه و تکریم خانم دکتر الهام امیری مسوول محترم امور حقوقی با حضور معاون محترم درمان آقای دکتر خوروش و آقای دکتر جنگجو مدیر محترم امور بیماری ها و مراکز تشخیص درمانی ، با حضور جمع کثیری از روئسای ادارات و پرسنل محترم معاونت در روز دوشنبه مورخ ٣مهرماه ١۴٠٢ در سالن اجتماعات برگزار گردید.

بر اساس این گزارش از زحمات آقای دکتر سینا مباشری زاده و خانم هما سعادت طی سی سال خدمت صادقانه و تکریم خانم دکتر امیری در زمان تصدی با تقدیم لوح تقدیر از طرف معاون محترم درمان و هدایا از طرف پرسنل معاونت از تلاش های موثر و ارزشمند آنان در زمان سکانداری تقدیر بعمل آمد.

در ادامه ابلاغ مسوولیت آقای دکتر مرتضی صمدی سرپرست مدیریت امور آزمایشگاهها و آزمایشگاه مرجع سلامت از طرف معاون محترم درمان به ایشان تقدیم گردید.

انشاالله در سایه الطاف و عنایت الهی و توجهات حضرت ولی­عصر(عج) موفق باشید.