💠برگزاری سمینار علمی یکروزه " آموزش خودمراقبتی در بیماری پرفشاری خون"

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان ، دوره آموزش پرفشاری خون با هدف ارتقاء توانمندی پرستاران شاغل در مراکز درمانی و بیمارستان های تابعه دانشگاه در خصوص ارائه آموزشهای خودمراقبتی به بیماران مبتلا به پرفشاری خون توسط مدیریت پرستاری دانشگاه با همکاری دانشکده پرستاری مامایی، اساتید مرکز تحقیقات پرفشاری خون و امور بیماریها ، روز پنجشنبه 27 اردیبهشت ماه 1403 برگزار گردید.

🔺در این سمینار که با حضور بیش از 100 نفر از سوپروایزرین آموزشی، آموزش سلامت، پرستار پیگیر و پرستاران شاغل در کلینیک های پرفشاری خون برگزار گردید مباحث زیر توسط اساتید محترم ارائه گردید:

🔸تعریف فشارخون، عوامل موثر بر پرفشاری خون ، عوامل ایجاد کننده پرفشاری خون، روشهای صحیح اندازه گیری فشارخون، خودمراقبتی و خودکفایتی در کنترل و مدیریت پرفشاری خون و درمان های دارویی پرفشاری خون ارائه گردید.

✔در پایان جلسه به سوالات شرکت کنندگان در سمینار توسط اساتید محترم دوره پاسخ داده شد.