💠برگزاری جلسه الکترونیکی نمودن پرسشنامه های پرستار پیگیر و آموزش بیمار در سامانه HIS توسط مدیریت پرستاری دانشگاه

🔰روز سه شنبه ۱۴۰۳/۰۳/۰۸جلسه ای جهت اجرایی نمودن پرسشنامه های الکترونیک پرستار آموزش و پیگیر بیمار، در سامانه his توسط مدیریت پرستاری دانشگاه با حضور کارشناس نرم افزار دانشگاه و نمایندگان شرکتهای his و سوپروایزرهای آموزش سلامت مراکز درمانی و بیمارستانها در مرکز آموزشی درمانی نور و حضرت علی اصغر(ع)برگزار شد.

♦در ابتدای جلسه،خانم استکی کارشناس مدیریت پرستاری دانشگاه به اهمیت اجرای دستورالعمل پرستار آموزش و پیگیری بیمار و ضرورت الکترونیکی نمودن پرسشنامه های اشاره نمود و در خصوص اهداف و گام های اجرایی فرآیند، توضیحاتی را ارائه کرد.

✔در ادامه مهندس تدین، فرم های بارگزاری شده در سامانه hisسایان را شرح داده و جزئیات فرایند به صورت بارش افکار و بحث گروهی اعضای حاضر در جلسه، مورد تحلیل قرار گرفت.

#پوشش_همگانی_سلامت

#برنامه_ملی_سلامت_خانواده