💠اطلاعیه تعطیلی برخی از واحدهای تابعه دانشگاه در روز پنجشنبه ۴ مرداد ماه

🔹با توجه به اطلاعیه مدیریت بحران استانداری اصفهان کلیه معاونت ها و واحدهای پردیس دانشگاه و ستاد شبکه های بهداشت و درمان فردا پنجشنبه ۴ مرداد ماه تعطیل خواهد بود. 🔹 تمامی ستادها و واحدهای بهداشتی تحت پوشش دانشگاه به استثناء مراکز شبانه روزی - مراکز بیتوته و مراکز تسهیلات زایمانی در روز پنجشنبه مورخه ۴ مرداد ماه تعطیل می باشند.

🔹 لازم به ذکر است کشیک واحدهای بهداشت محیط - مبارزه با بیماری‌ها - هیپوتیروئیدی و واکسیناسیون نوزادان می بایست همانند روزهای قبل برقرار باشد .

🔹 فعالیت کلیه مراکز درمانی و بیمارستان ها در سراسر استان در این ایام کماکان برقرار می باشد.

🔹فعالیت کارکنان اداری بیمارستان ها در این روز همانند پردیس دانشگاه خواهد بود. لذا لازم است رؤسا و مدیران مراکز درمانی و بیمارستان ها، نسبت به برنامه‌ریزی جهت حضور مکفی کارکنان پشتیبانی به نحوی که اختلالی در روند خدمت رسانی به مردم بوجود نیاید اقدام نمایند.

🌐 www.ta.mui.ac.ir