یک واحد مداخله گر در امور درمان در شهر خمینی شهر، توسط کارشناسان نظارتی معاونت درمان دانشگاه شناسایی و پلمپ گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان یک واحد مداخله گر در امور درمان در شهر خمینی شهر شناسایی و پلمپ گردید.

در تاریخ  9 اردیبهشت 1403 روز یکشنبه کارشناسان نظارتی معاونت درمان دانشگاه در بازرسی،بازدید و پیگیری موفق به شناسایی یک واحد غیر مجاز مداخله گر در درمان شدند.

در بازدید مشترک کارشناس واحد نظارت بر مطب ها،دفاتر کار و موسسات درمانی معاونت درمان به همراه نمایندگان پلیس اطلاعات و امنیت عمومی شهرستان خمینی شهر و نماینده پلیس اماکن عمومی خمینی شهر واحد مداخله گر در درمان که به صورت غیر مجاز و بدون رعایت اصول اولیه بهداشتی اقدام به کاشت مو می کردند به دستور قضایی پلمپ گردید و پرونده به مراجع قضائی ارجاع داده شد.

بیان جمع بندی جلسه :