کمیته مرگ کودکان زیر 5 سال

در روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۲٫۰۴٫۲۱ با حضور دکتر پارسا معاون فنی مرکز بهداشت استان، مسئولین واحدهای فنی مرکز و نمایندگان مدیریت پرستاری معاونت درمان ، کمیته مرگ کودکان برگزار گردید.

در این جلسه ضمن ارائه گزارش شاخص های مرگ کودکان دانشگاه در سال ۱۴۰۱ و مقایسه شاخص های دانشگاهی و کشوری‌،‌ وضعیت اجرای مصوبات هجدهمین کمیته معاونت مورخ ۱۴۰۱٫۰۷٫۰۶ توسط اعضا بیان شد.

در پایان با توجه به موارد مطرح شده و پیشنهاد اعضا بر برگزاری جلسه مشترک با اعضا هیأت علمی گروه اطفال جهت تعیین تکلیف طرح تحقیقاتی، حساس سازی پرسنل ارائه دهنده خدمت در خصوص علائم و نشانه های خطر در نوزادان و کودکان، مکاتبه با وزارت متبوع در خصوص اضافه شدن واکسن های روتاویروس وپنوموکوک به طرح ملی واکسیناسیون و پیگیری تشکیل کمیته جامعه ایمن در سطح شهرستان ها تأکید گردید.