کمیته آموزش و توانمندسازی منابع انسانی

کمیته آموزش و توانمندسازی منابع انسانی با محوریت واحد آموزش با حضور مدیریت محترم امور بیماری ها و مراکز تشخیصی درمانی، ریاست و کارشناس محترم گروه آموزش کارکنان دانشگاه و نمایندگان سوپروایزرهای آموزشی مراکز درمانی تابعه دانشگاه در روز سه شنبه مورخ ۲۲ اسفند ماه در سالن کنفرانس برگزار گردید.

در این جلسه جناب آقای دکتر جنگجو ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان در خصوص تبیین نقش مهم، کلیدی و موثر سوپروایزرهای آموزشی در مراکز درمانی، اهمیت و ضرورت برگزاری دوره های آموزشی با کیفیت در راستای توانمندسازی کادر درمان و نظارت بر عملکرد گروه های هدف شاغل در مراکز درمانی با در نظر گرفتن اهداف آموزشی مطالبی را بیان نمودند.

سپس آقای دکتر بیگی رییس گروه آموزش کارکنان دانشگاه در زمینه اقدامات آموزشی این گروه در اجرای آزمون توجیهی بدو خدمت و رعایت اصول و قوانین آموزشی با توجه به دستورالعمل های ابلاغی مباحثی را ارائه نمودند .

بیان جمع بندی جلسه :

جلسه کمیته با بررسی عناوین آموزشی مراکز درمانی در سال ۱۴۰۳ ادامه و تصمیمات متقتضی در راستای اجرای هر چه موثرتر و اثربخش تر دوره های آموزشی اتخاذ گردید.