کلاس آموزشی مراکز جراحی محدود در زمینه پیاده سازی استانداردهای اعتباربخشی

کلاس آموزشی توانمند نسازی کارکنان مراکز جراحی محدود در زمینه پیاده سازی استانداردهای اعتباربخشی برای گروههای هدف شامل :

مدیران،مدیران پرستاری و رابطین اعتباربخشی در مراکز، توسط خانمها،چراغی، جانقربان و روح الامین از واحد اعتباربخشی معاونت درمان و سرکار خانم صفیری از مرکز آموزشی ودرمانی امین، در روزهای 16 و 17 خردادماه از ساعت 8 صبح لغایت 14 در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار گردید.

درابتدای کلاس آموزشی، در روز 16/3/1402مطالبی در مورد اهمیت اعتباربخشی و کلیات آن توسط جناب آقای دکتر نصیری مدیر محترم نظارت واعتباربخشی بیان گردید.

سپس استانداردهای اعتباربخشی محور مراقبتهای بالین توسط خانمها چراغی و جانقربان و محور مدیریت خطر حوادث وبلایا با تدریس خانم صفیری انجام گرفت. در دومین روز از برگزاری کلاس آموزشی محورهای پیشگیری و کنترل عفونت وایمنی توسط خانمها چراغی و جانقربان و محورهای مدیریتی و حقوق گیرنده خدمت توسط سرکار خانم روح الامین تدریس گردید.

با توجه به پیش رو بودن ارزیابی جامع مراکز جراحی محدود در خصوص لزوم پیاده سازی استانداردهای اعتباربخشی و اهمیت آن در کیفیت خدمات دراین مراکز،آموزش ها ونکات لازم بیان وتاکید گردید.