🏴پیام تسلیت مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی

بسم الله الرحمن الرحیم

اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلَى أَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلَى أَوْلَادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلَى أَنْصَارِ الْحُسَيْنِ بِجَمِيعِهِمْ.

◾️فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی، سالروز شهادت مظلومانه سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش، بر تمامی عاشقان و دلدادگان آن حضرت تسلیت باد.

⚫️ما باید با درس گرفتن از عاشورا، در مسیر امام حسین (ع) گام برداریم و در برابر ظلم و ستم سکوت نکنیم.

✔️اینجانب، فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی را به تمامی همکاران گرامی در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و خانواده های معظم شهدا و ایثارگران تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال، توفیق روزافزون در راه خدمت به اسلام و مسلمین و ادامه راه شهدای والامقام را برای همه ی شما خواستارم.

◾️امید است که با عزاداری های خود در این ایام، بتوانیم اندکی از غم و اندوه خاندان اهل بیت (ع) را جبران نماییم.

💠دکتر غفور راستین

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان