پیام تبریک معاون محترم درمان جناب آقای دکتر فریبرز خوروش به مناسبت روز فیزیوتراپی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، با ارسال پیامی، روز فیزیوتراپی را به فعالان این عرصه تبریک گفت.

مسلماً یکی از برجسته‌ ترین نقش های چرخه‌ سلامت توسط همکاران محترم فیزیوتراپیست صورت می‌گیرد؛ امروزه با ارائه فعالیت های نوین و اثربخش دانش‌ آموختگان این رشته بازتوانی و نوتوانی حقیقی بیماران مجال ظهور و بروز یافته و خدمات بالنده و منشاء اثر این گروه از جامعه‌ پزشکی بیش از گذشته مورد توجه واقع شده است.

اینجانب روز ملی فیزیوتراپی را به همکاران و فعالان این عرصه که در پیشبرد اهداف علمی و درمانی مبتنی بر نیاز جامعه از هیچ کوششی دریغ نمی ‌ورزند تبریک و تهنیت عرض نموده و توفیق روز افزون این قشر زحمتکش و پُرتلاش را از درگاه خداوند متعال خواهانم.

دکتر فریبرز خوروش

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان