پیام تبریک مدیر درمان به مناسبت ولادت باسعادت حضرت زهرا (س) و روز زن و سالروز ولادت حضرت امام خمینی (ره)

حضرت فاطمه زهرا (س) الگوی تمام زنان عالم هستند و در تمام عرصه های زندگی، نمونه ای درخشان از عفت، پاکدامنی، ایثار، فداکاری و علم و دانش هستند. ایشان در مقام همسری، مادری، دختری، خواهری و زنی مسلمان، الگویی بی نظیر برای همه زنان هستند.

امروز وظیفه ماست که با تأسی از حضرت فاطمه زهرا (س) در راه اعتلای جایگاه زن در جامعه تلاش کنیم و برای تحقق حقوق و کرامت زنان در همه عرصه ها تلاش کنیم.

اینجانب سالروز ولادت با سعادت بزرگ بانوی اسلام، حضرت فاطمه زهرا(س) و مقام والای زن را به تمامی مادران و بانوان محترم و روز ولادت فرزانه ترین فریاد تاریخ و ماندگارترین یاد زمانه،" امام خمینی (ره)" را به همکاران معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تبریک عرض نموده و از خداوند متعال، پایداری، صبر، بصیرت و عاقبت به خیری را برای همگان مسئلت می نمایم.

با احترام دکتر علی اکبر جنگجو

مدیر درمان