نمایشگاه اقساطی لوازم خانگی، فرش و کالای خواب ویژه قربان تا غدیر

1

🔹 به اطلاع همکاران می رساند مدیریت امور رفاهی با موافقت ریاست دانشگاه، نمایشگاه فروش اقساطی لوازم خانگی، فرش و کالای خواب را تیرماه سال جاری، ویژه اعیاد بزرگ قربان تا غدیر، برگزار می نماید.

🔹 این نمایشگاه از امروز یکشنبه 11 تیرماه به مدت 10 روز آماده ارائه خدمات به همکاران می باشد.

🔹شرایط خرید به صورت اقساط به شرح زیر می باشد: - دریافت تسهیلات تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان و اقساط 18ماهه با سود 4 درصد - هنگام خرید، همراه داشتن کارت ملی، فیش حقوقی و دسته چک الزامی است. - افتتاح حساب آنلاین بانک مهر ایران قبل از حضور در نمایشگاه انجام شود. جهت افتتاح حساب آنلاین، ترجیحا شعب مطهری، سه راه سیمین و یا زینبیه انتخاب گردد.

🔸 شایان ذکر است با توجه به هماهنگی های صورت گرفته با معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، همکاران می توانند در صورت تمایل، به صورت کسر از حقوق و یا به صورت چک نسبت به پرداخت اقدام نمایند

. 🔹گفتنی است همکاران می توانند از ساعت ۱۰ صبح لغایت ۲۰ (۸ شب) در محل نمایشگاه حضور یافته و از تسهیلات آن استفاده نمایند.

🔹مکان: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، مجموعه رفاهی غدیر، تالار فیروزه