نشست رییس دانشگاه و معاون درمان با فرماندار و خیرین سلامت شهرستان تیران و کرون

شنبه 21 ابان ماه، فرماندار تیران و کرون به همراه خیرین بهداشت و درمان این شهرستان  با رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دیدار و  در خصوص مسائل حوزه سلامت این شهرستان به بحث و گفتگو پرداختند.

در این نشست مسوولین شهرستان تیران و کرون ضمن بیان و بررسی  مسائل و مشکلات بهداشتی درمانی شهرستان،  خواستار تامین نیروی متخصص بیمارستان بهینا تیران و کرون از ریاست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شدند.

همچنین تکمیل و تامین مسائل مالی بیمارستان امام رضا ع بازگو و در این خصوص پیشنهادات و راهکارهایی مطرح شد.

در این دیدار دکتر شیرانی رئیس دانشگاه ضمن وعده رسیدگی به مشکلات  بهداشت و درمان شهرستان،  اظهار نمود: تامین سلامتی مردم و ارتقا حوزه بهداشت و درمان در تمامی شهرستان ها، از  اولویت های  دانشگاه است.

وی همچنین تصریح کرد: تامین سلامتی  و امنیت وظیفه حاکمیت است که با هماهنگی بین بخشی امکانپذیر می باشد.