معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان را تبریک گفت

متن پیام تبریک به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

🔶فرا رسیدن سالروز ولادت با سعادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان، فرصتی مغتنم است تا ضمن تبریک این روز خجسته به همکاران گرامی معاونت درمان و جوانان برومند ایران اسلامی، به مقام شامخ این اسوه جوانمردی و رشادت ادای احترام نمائیم.

🔹حضرت علی اکبر (ع) به عنوان جوانی رشید، با ایمان و شجاع، الگوی کاملی برای جوانان ایران اسلامی است. ایشان در واقعه عاشورا با رشادت و جانفشانی خود، درس ایثار و فداکاری را به همه آموختند. اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ی شهدای جوان، این روز فرخنده را خدمت تمامی همکاران محترم معاونت درمان تبریک و تهنیت عرض می نمایم و بهروزی و سعادت همه جوانان ایران اسلامی را از خداوند متعال مسئلت می نمایم.

دکتر فریبرز خوروش معاون درمان

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان