معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پیامی فرا رسیدن عید سعید فطر را تبریک گفت :

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهم انی اسئلک خیر ما سئلک منه عبادک الصالحون واعوذ بک مما استعاذ منه عبادک المخلصون

💠بدون شک عید واقعی آن زمانی است که انسان  رضای خدا رابه دست آورد و درون خود را اصلاح کند و این مسئله بر کسی پوشیده نیست که ماه رمضان وعید فطر هنگامی مبارک خواهد بود که مسلمانان بتوانند از این فرصت برای خودسازی و به وجود آوردن حیات طیبه در نفس خویش استفاده کنند.

🔹اینجانب ضمن تبریک این عید بزرگ به همه مسلمانان جهان، به‌ویژه  همکاران پر تلاش معاونت درمان ، از خداوند متعال قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان را مسئلت می‌نمایم.

🔸امیدوارم در سایه سار تعالیم عالیه اسلام و با تاسی از سیره و سنت نبوی، شاهد عزت، سربلندی و پیشرفت روزافزون ایران    اسلامی در تمامی عرصه‌ها باشیم.

💠دکتر فریبرز خوروش

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان