معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با صدور پیامی، ولادت با سعادت حضرت مهدی موعود (عج) را تبریک گفت.

بسم الله الرحمن الرحیم

🔻لَو لَمْ یَبْقَ منَ الدُّنیا اِلاَّ یَومٌ واحِدٌ لَطَوّلَ اللهُ ذلِكَ الیَومَ حَتّی یَخرُجَ قائمُنا أَهْلَ البَیت.

🔺اگر از عمر دنیا تنها یک روز مانده باشد خداوند آن روز را آنقدر طولانی می‌کند تا قائم ما اهل بیت(علیه‌السلام) ظهور یابد. (منتخب‌الاثر، ص ٢٥٤)

🔸فرا رسیدن نیمه شعبان، سالروز ولادت با سعادت یگانه منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود (عج) را به آحاد مردم شریف ایران اسلامی، به ویژه همکاران محترم معاونت درمان و تلاشگران عرصه سلامت استان اصفهان تبریک و شادباش می‌گویم.

🔹در این ایام پربرکت، از خداوند متعال تعجیل در فرج آن حضرت و ظهور عدالت‌گستر عالم را مسئلت می‌نماییم و امیدواریم که با یاری خداوند و دعای خیر امام عصر (عج) شاهد برقراری صلح و عدالت در سراسر جهان باشیم. اللهم عجل لولیک الفرج

دکتر فریبرز خوروش

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان