مراسم تکریم و معارفه ریاست مرکز آموزشی درمانی امام موسی کاظم(ع)

یکشنبه ٢۴ دی ماه ١۴٠٢مراسم قدردانی از خدمات آقای دکتر جنگجو در زمان تصدی ریاست مرکز و معارفه آقای دکتر حیدری به عنوان رئیس جدید مرکز آموزشی درمانی حضرت امام موسی کاظم(ع)با حضور آقای دکتر سلطانیان مشاور ریاست دانشگاه، مسئولین واحدها و کارکنان این بیمارستان برگزار شد.

در این مراسم ابتدا دکتر جنگجو ضمن تبریک ماه مبارک رجب به صورت مختصر به خدمات و اقداماتی که در دوران رياست ایشان در بیمارستان به مرحله انجام رسیده بود پرداخت و در ادامه سخنان خود ضمن تبریک و ابراز خشنودی از انتخاب شایسته آقای دکتر حیدری، مسئولیت در این مرکز را وظیفه ای خطیر دانست که بی شک ریاست جدید با توجه به درایت ،تجربیات و شایستگی هایشان سکان هدایت این مرکز درمانی را به دست گرفته و در مسیری روشن هدایت خواهند نمود و به نوعی این سکان خدمت است که از دستی به دست دیگری سپرده می شود و در واقع تلاش همه ما در مسیر بهبود و ارتقای سلامت بیماران است و به نوعی خدمتگزار بیماران و ملت شریف ایران اسلامی هستیم.

وی در پایان سخنانش گفتند: باید به این‌ نکته اشاره کنم که اگر خدمتی دربیمارستان ارائه می شود کاری تیمی وجمعی است بنابراین کار تیمی و تعامل و همکاری بهترین راه برای پیشبرد برنامه ها و اهداف در بیمارستان است و از کلیه پرسنل بخاطر همکاری در امور دوران تصدیشان تقدیر و تشکر نمودند.

دکتر حیدری در ابتدا از تلاش‌ها شایسته دکتر جنگجو در زمان تصدی قدردانی نمودند و ابراز امیدواری کرد: با تلاش صادقانه و تعامل و هماهنگی هر چه بیشتر با دانشگاه و معاونت درمان و همچنین سازمان‌ها و ارگان‌ها شاهد پیشرفت و موفقیت های بیشتر در طرح ها و برنامه ها در راستای خدمت رسانی بهتر باشیم.

در ادامه دکتر سلطانیان اظهار داشت: همه ما یک هدف و آرمان واحد به نام خدمت به مردم را دنبال می کنیم و این جابجایی ها فقط در راستای مضاعف نمودن انرژی و توان افراد در سمت های مختلف است و با سخنی زیبا از مولا علی(ع) سخنان خود را تکمیل نمود هر آمدنی را رفتنی است خوشا به حال آنان که در طاعت خالقند و در خدمت مخلوق.»

در پایان این مراسم هدایایی که از طرف پرسنل مرکز تهیه و تقدیم حضور این بزرگواران گردید

#پویش_ملی_سلامت

#آگاهی_زودتر_مراقبت_موثرتر