ششمین جلسه کارگروه ارتقا خدمات سلامت روان

ششمین جلسه کارگروه ارتقا خدمات سلامت روان با حضور جناب آقای دکتر گلزاری مدیر محترم امور بیماریها و مراکز تشخیصی درمانی درتاریخ  شانزدهم خرداد  درروز سه شنبه در سالن کتابخانه  معاونت درمان برگزار گردید.

در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر گلزاری درمورد اهمیت این کارگروه سخنانی را ایراد فرمودند.در ادامه آقای دکتر موسوی در مورد اهمیت کمیته سلامت روان در خصوص خودکشی و کمیته ای جهت راه اندازی هات لاین مطالبی را ایراد فرمودند.

سپس خانم برزگری نماینده محترم بهزیستی در مورد پیشنهاد تشکیل کمیته جهت تشکیل جلسه مشترک دانشگاه و بهزیستی مطالبی را عنوان فرمودند.جناب آقای دکتر محمد بیگی پیشنهاد بروزرسانی تفاهم نامه بین بهزیستی و دانشگاه راعنوان فرمودند.

در جمع بندی جلسه :قرار شد قبل از کمیته سلامت روان با رییس محترم دانشگاه ، جلسه ای با سازمان بهزیستی و بهداشت استان جهت جمع بندی مصوبات کارگروه تشکیل شود.