سی و چهارمین جلسه قرارگاه ارتقاء سلامت و امنیت اجتماعی شهرستان

روز سه شنبه مورخ 2خرداد 1402 سی و چهارمین جلسه قرارگاه ارتقاء سلامت و امنیت اجتماعی شهرستان با حضور آقای احمدی فرماندار محترم شهرستان اصفهان، آقای قاسمی معاون سیاسی امنیتی فرمانداری ، حجت الاسلام والمسلمین مظاهری رئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان ، آقای دکتر حیدری معاون محترم درمان ، حجت الاسلام والمسلمین پودینه نماینده محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دیگر مسوولین استان برگزار گردید.

✳️در این جلسه دستورالعمل های جدید ابلاغ شده از سوی وزارت کشور در خصوص عفاف و حجاب جهت روئسای محترم کلیه بیمارستان های استان در سالن اجتماعات معاونت درمان مورد بررسی قرار گرفت.

⏮در ابتدای جلسه آقای دکتر حیدری ضمن خیر مقدم ،در خصوص مسائل روز جامعه و اقدامات صورت گرفته در مراکز درمانی توسط معاونت درمان توضیحات لازم را ایراد فرمودند.

⬅️در ادامه آقای قاسمی ، آقای مظاهری و آقای احمدی درخصوص الزام رعایت عفاف و حجاب در مراکز دولتی و بیمارستان ها توضیحات جامع و کامل بیان نمودند .

◀️در پایان خانم شریعت درخصوص بازدیدهای صورت گرفته از مراکز و اقدامات انجام گرفته توضیحاتی ارائه نمودند.