#رایحه_خدمت:برگ زرین دیگر برافتخارات خانواده بزرگ دانشگاه

در راستای اجرای طرح شهدای سلامت دانشگاه وخدمت رسانی به بیماران مناطق محرم درقالب اردوهای جهادی بیماران بشاگرد استان هرمزگان، اولین گروه بیمارانی که درمراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تحت درمان قرار گرفتند، ترخیص و با همکاری وهمیاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استان به شهرستان خود اعزام گردیدند.

شایان ذکر است در این طرح، خدمات درمانی مختلفی همچون ویزیت های تخصصی وفوق تخصصی، جراحی های چشم ، جراحی پلاستیک،آنژیوگرافی و... به بیماران در مراکز درمانی تابعه علوم پزشکی اصفهان ازجمله بیمارستان فیض ، کاشانی ، الزهرا (س)، خورشید ، سیدالشهدا ، چمران ، امام موسی کاظم (ع) درقالب صورت پذیرفت.

تمامی بیماران از دریافت خدمات درمانی در بیمارستان های منتخب اعلام رضایت نمودند و از مسئولان و مجریان برگزار کننده این طرح تشکر نمودند.

آیین بدرقه این عزیزان باحضور نماینده دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و نماینده محترم سپاه اصفهان انجام گرفت.