دومین روز برگزاری وبینار آموزشی ویژه متخصصین بیهوشی مشمول طرح ضریب کای جدیدالورود قطب آمایشی ۷

به منظور توانمند سازی متخصصین بیهوشی مشمول طرح ضریب کای جدیدالورود قطب آمایشی 7 شامل اصفهان، یزد، کاشان و چهارمحال و بختیاری و همچنین متخصصین بیهوشی و متخصصین زنان و زایمان مراکز درمانی، وبینار آموزشی تحت عنوان « دستورالعمل های سلامت مادران مرتبط با اقدامات بیهوشی در کووید 19، پره اکلامپسی و زایمان بدون درد » در روز سه شنبه 3 بهمن ماه 1402 توسط اداره مامایی معاونت درمان برگزار گردید.

در این وبینار متخصصین بیهوشی عضو هیأت علمی گروه بیهوشی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درخصوص معرفی آخرین دستور العمل کشوری مدیریت کووید- 19 در مادران باردار و مدیریت بیهوشی و حمایتهای تنفسی، اصول مدیریت احیای قلبی ریوی مادران مبتلا به کووید-19 در بیهوشی، اصول مدیریت بیهوشی در مادران مبتلا به پره اکلامپسی / اکلامپسی و مدیریت زایمان بی درد سخنرانی نمودند و در پایان به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.