دوره آموزشی استانداردهای مدیریت خطرحوادث وبلایا دربیمارستانها

دوره آموزشی استانداردهای مدیریت خطرحوادث وبلایادربیمارستانها برای کارشناسان مسئول بهبود کیفیت در مراکز،با حضور  خانمها،دکتر عباسی و دکتر عتیقه چیان روح الامین از اساتید هیئت علمی  دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تدریس وبه همت واحداعتباربخشی معاونت درمان، در یکم آبان ماه 1402 از ساعت 8صبح لغایت 14 در سالن اجتماعات بیمارستان اموزشی درمانی آیت اله کاشانی برگزارگردید.

درآغاز جلسه، جناب آقای دکتر رحیمی رئیس محترم بیمارستان آیت اله کاشانی ضمن خوشامدگویی مطالبی در مورد اهمیت اعتباربخشی بیان نمودند.سپس استانداردهای اعتباربخشی محورمدیریت خطر حوادث وبلایا توسط خانمها دکتر عتیقه چیان و دکتر عباسی ضمن آموزش کارگاهی و با مشارکت حاضران جلسه انجام گرفت.

با توجه به  نیاز مراکز درمانی به آموزش در زمینه مدیریت خطر وحوادث بلایا ولزوم پیاده سازی استانداردهای اعتباربخشی و اهمیت آن در کیفیت خدمات دراین مراکز،آموزش ها ونکات لازم بیان وتاکید گردید.

بیان مصوبات قطعی شده :

-تطابق فرآیندهای کاری موجود با استانداردهای مدیریت خطر حوادث وبلایا

-اصلاح فرآیندهای موجود در صورت لزوم.