جلسه کمیته علمی تخصصی تریاژ بیمارستانی

در روز سه شنبه مورخ 15 اسفند 1402 ،جلسه کمیته علمی، تخصصی تریاژ با هدف تدوین کوریکولوم آموزشی دوره تریاژ توسط اداره اورژانس بیمارستانی با حضور  دکتر گلشنی رئیس اداره اورژانس، کریمی مدیر  پرستاری، خانم دکتر دری عضو هیأت علمی دانشکده پرستاری، خانم هوشنگی مسئوول واحد آموزش خانم صابری کارشناس مدیریت پرستاری و خانم ناصری کارشناس اداره اورژانس در سالن کتابخانه معاونت درمان برگزار گردید.

در ابتدا دکتر گلشنی: رئیس اداره اورژانس بیمارستانی ضمن خوش امدگویی به حاضرین عنوان نمودند هدف از برگزاری دوره آموزشی تریاژ که یکی از رسالت های کمیته علمی تخصصی تریاژ می باشد ارتقاء و افزایش دانش و آگاهی پرستاران تریاژ و رفع چالش های موجود در تریاژ بیمارستان های استان اصفهان بیان نمودند.

خانم کریمی ضمن بیان اهم سرفصل های آموزشی بر اهمیت آموزش پرستاران تریاژ تأکید نمودند.

در ادامه با بیان نظرات اعضای کمیته و بحث و تبادل نظر جلسه خاتمه یافت.

بیان جمع بندی جلسه :تدوین شیوه نامه آموزشی

برگزاری دوره آموزشی به گروه هدف مشخص و ارائه گواهی آموزش تریاژمطابق با کوریکولوم