جلسه کلینیک های ویژه دانشگاه

برگزاری جلسه کلینیک های ویژه دانشگاه با حضور معاون محترم دانشگاه وقائم مقام رئیس دانشگاه و مسئولین کلینیک های ویژه جهت بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل کلینیک های ویژه دانشگاه

روز شنبه مورخ 15 مهرماه 1402 جلسه کلینیک های ویژه با حضور معاون محترم درمان ،مدیر محترم کلینیک های ویژه و مسئولین محترم کلینیک های ستادی و محیطی برگزار گردید.

در این جلسه در خصوص مسائل جاری در کلینیک های ویژه دانشگاه بحث و تبادل نظر انجام گردید سپس مسئولین کلینیک ها مسائل پیرامون کلینیک خود را بیان نمودند و راهکارهای مربوطه مورد بحث و بررسی و و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.

درپایان آقای دکتر خوروش ضمن تشکر از کلیه کارکنان شاغل در کلینیک های ویژه دانشگاه، بر رعایت تکریم پزشکان و مراجعه کنندگان به این مراکز و رعایت کلیه قوانین و مقررات و شئونات مربوطه تاکید نمودند.