جلسه ستاد اجرایی پویش ملی غربالگری فشار خون و دیابت در دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان شنبه 4 آذرماه 1402 اولین جلسه ستاد اجرا"پویش ملی غربالگری فشارخون و دیابت" با حضور معاونت های درمان، بهداشت، غذا و دارو، توسعه و روسای دانشکده های مرتبط و سایر ارگان های مرتبط در استان ، در دفتر ریاست محترم دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه در خصوص پویش ملی سلامت با شعار "آگاهی زودتر ،مراقبت موثرتر" که قرار است در بازه زمانی 20 آبان تا 15 دیماه 1402 برگزار شود توضیحاتی داده شد.

هدف اصلی این پویش ،شناسایی زودرس افراد بالای 18 سال مبتلا به پرفشاری خون و دیابت ، ارتقای سواد سلامت و کاهش عوارض ناشی از این دو بیماری است.

سپس در خصوص نحوه ثبت نام نیروهای داوطلب ، چگونگی پوشش غربالگری در مراکز سلامت ، دانشکده ها ، بیمارستان ها ، ادارات سازمانی و .... تصمیماتی اتخاذ گردید.