جلسه بررسی فرآیند مشارکت در بررسی امتیاز کرونا برای متقاضیان آزمون استخدامی سال 1402

این جلسه در تاریخ 1402/07/13 به منظور شرکت در فرایند مشارکت در بررسی امتیاز کرونا جهت آزمون استخدامی سال 1402 با حضور جناب آقای دکتر جنگجو مدیر امور بیماری‌ها وسر کار خانم کریمی مدیریت محترم پرستاری دانشگاه ومدیران روسای محترم اداره های معاونت درمان برگزار گردید.

در این جلسه فرایند مشارکت در بررسی امتیاز کرونا، بر اساس دستورالعمل ها وبخشنامه های کرونا مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین در خصوص چگونگی محاسبه امتیاز کرونا جهت آزمون استخدامی بر اساس دستورالعمل های موجود پرداخته شد.

1-معرفی نمایندگان معاونت درمان جهت شرکت در کمیته دانشگاه جهت بررسی امتیازات کرونا به مدیریت منابع انسانی دانشگاه

2-بررسی دستورالعمل ها و بخش نامه های مربوط به کرونا و چگونگی محاسبه امتیاز کرونا جهت آزمون استخدامی

3-مکاتبه با مراکز آموزشی درمانی و بیمارستان ها در خصوص نحوه ارائه خدمت به بیماران کووید 19 و اعلام بخش های درگیر کرونا