توانمند سازی مسئولین بهبود کیفیت بیمارستانها در زمینه رهبری و مدیریت کیفیت در بیمارستان ها

کلاس آموزشی توانمدنسازی مسیولین بهبود کیفیت بیمارستانها در زمینه رهبری و مدیریت کیفیت در بیمارستان ها"برای گروههای هدف شامل : مدیران، مسئولین و کارشناسان اعتباربخشی در مراکز، توسط خانمها، دکتر قربانیان، چراغی، وآقایان دکتر افقهی و مهندس شماعی ،در روز19 شهریورماه از ساعت 8صبح لغایت 14 در سالن اجتماعات بیمارستان شریعتی به میزبانی این مرکز برگزار گردید.

درابتدای کلاس آموزشی، در روز 19/06/1402مطالبی در مورد اهداف برنامه و کلیات آن توسط جناب آقای دکتر افقهی مدیر محترم بیمارستانها بیان گردید.سپس استانداردهای اعتباربخشی در خصوص ارتقاء برنامه های استراتژیک  و علمیاتی توسط خانمها  دکتر قربانیان عضو هیات علمی دانشکده مدیریت و چراغی و محور بهداشت محیط و مدیریت پسماند با تدریس جناب آقای مهندس شماعی انجام گرفت.

بیان جمع بندی جلسه : با توجه به پیش رو بودن ارزیابی جامع مراکز درمانی در دور ششم و لزوم ارتقاء عملکرد پیاده سازی استانداردهای اعتباربخشی و اهمیت آن در کیفیت خدمات دراین مراکز،آموزش ها ونکات لازم بیان وتاکید گردید.

بیان مصوبات قطعی شده :

-تطابق فرآیندهای کاری موجود با استانداردهای اعتباربخشی

-اصلاح فرآیندهای موجود در صورت لزوم

-برگزاری جلسات آموزشی در مراکز و آموزش پرسنل ذیربط توسط مدیران ومسئولان بیمارستانها بصورت ابشاری