تقدیر و تشکر دکتر فریبرز خوروش رییس کمیته اجرایی دکتر احمد امینی رییس هیات نظارت ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری استان

بسمه تعالی

پس از حمد خداوند متعال و درود وصلوات برحضرت محمد و آل محمد(ص) ضمن تبریک ایام ولادت حضرت ختمی مرتبت پیامبر مهر و رحمت حضرت محمد مصطفی (ص) و میلاد باسعادت حضرت امام صادق علیه السلام و نیز گرامی داشت هفته دفاع مقدس خداوند متعال را شاکریم که به پشتوانه حمایتها و پشتیبانی های ریاست محترم دانشگاه ، اعضاء محترم هیات نظارت و اعضاء محترم هیات اجرایی و نیز کلیه همکاران متعهد وپرتلاش که از چند ماه قبل موجبات برگزاری هرچه باشکوه تر ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری فراهم گردید .

بحمدالله در کمال آرامش و در بستری عزتمند و قانون مدار این حماسه ملی در استان شهید پرور و ولایت مدار اصفهان رقم خورد و برگ زرین دیگری بر افتخارات دانشگاه افزوده شد. لذا برخود لازم می دانیم از همه زحمات ارزشمند شما سروران گرامی تقدیر و تشکر ، و توفیقات روزافزونتان را ازدرگاه خداوند متعال مسالت نماییم.

دکتر فریبرز خوروش رییس کمیته اجرایی

دکتر احمد امینی رییس هیات نظارت ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری استان.