تشکیل جلسه ساماندهی نیروهای کمک پرستاری در مراکز درمانی و بیمارستان ها

روز شنبه 18 آذر ماه 1402جلسه ای به منظور بررسی چالش‌ها و نحوه آموزش و جذب و ساماندهی نیروهای کمک پرستاری با حضور دکتر جنگجو مدیر محترم امور بیماری‌ها، خانم کریمی مدیرپرستاری ، خانم نخعی معاون منابع انسانی دانشگاه ، دکتر عابدی رئیس مرکز آپنای ، دکتر ایرج پور مدیر عامل کانون حمد ایرانیان و جمعی از مدعون تشکیل گردید.

در ابتدا دکتر جنگجو در خصوص ساماندهی جذب و آموزش و چگونگی ارائه مدرک کمک پرستاری تحت نظارت مرکز ملی مهارتی وزارت متبوع و کاهش هزینه کلاس های آموزشی مشمولان مطالب لازم را مطرح نمودند.

در ادامه خانم کریمی ضمن بیان شاخص های پرستاری و کمک پرستاری و مشکلات کمک پرستاران در خصوص چگونگی شرکت در کلاس های آموزشی با توجه به داشتن شیفت‌های کاری و کمبود نیروی کمک پرستاری در مراکز درمانی و بیمارستان ها و نحوه آموزش دوره های یکساله و دوره‌ های تکمیلی 4 و 6 ماهه مطالب لازم را مطرح نمودند. در ادامه دکتر عابدی و دکتر ایرج پور نیز در مورد نحوه حضور افراد در کلاس ها و کاهش هزینه کلاس های آموزشی با هماهنگی بیمارستان ها سخنانی ایراد نمودند.

در پایان مقرر گردید کمیته‌ای در خصوص اجرایی سازی موارد پیگیری شده در جلسه تشکیل گردد.