🏴به مناسبت فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پیام تسلیتی صادر کرد. در متن این پیام آمده است:

"بسم الله الرحمن الرحیم

❇️ «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة»

◼️فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی، سالروز شهادت مظلومانه سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) و یاران باوفایش را به پیشگاه مقدس حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و تمامی عاشقان و دلدادگان آن حضرت، بویژه همکاران محترم معاونت درمان تسلیت و تعزیت عرض می‌نماییم.

🔳امید است که با تأمل در فلسفه عمیق قیام عاشورا، بتوانیم در مسیر ولایت و امامت گام برداشته و با پیروی از سیره و آموزه‌های ائمه اطهار (علیهم السلام)، زندگی خود را بر پایه تقوا و ایمان بنا نهیم.

⚫️اینجانب ضمن آرزوی قبولی عزاداری‌های مخلصانه شما در این ایام، از خداوند متعال برای همگان توفیق بهره‌مندی از برکات و فیوضات این ماه حزن و اندوه و تعالی روح و جانمان در پرتو انوار قدسی عاشورا را مسئلت می‌نمایم.

💠دکتر فریبرز خوروش

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان