بزرگداشت روز ملی مدیریت و فناوری اطلاعات سلامت (HIT)

گرد هم آمدیم به پاس قدردانی از ماندگار کنندگان سلامت و درمان

بزرگداشت روز ملی مدیریت و فناوری اطلاعات سلامت (HIT) در روز شنبه بیستم آبان ۱۴۰۲ با حضور دکتر سلطانیان مشاور رئیس دانشگاه، دکتر جنگجو مدیر درمان، دکتر رحیمی رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، دکتر سعیدبخش مدیر گروه فناوری اطلاعات سلامت به همراه اساتید گروه و جمعی از پیشکسوتان و مسئولین واحد فناوری اطلاعان سلامت بیمارستان ها و دانشجویان رشته در تالار نفیس دانشگاه برگزار شد.

دکتر سلطانیان ضمن تبریک روز مدیریت و فناوری اطلاعات سلامت، به اهمیت و جایگاه ویژه کارشناسان فناوری اطلاعات سلامت با توجه به حرکت مراکز بهداشتی درمانی به سمت پرونده پزشکی الکترونیک پرداختند.

در ادامه مدیر درمان گفت : امروزه بعنوان یکی از با ارزش ترین و مهمترین منابع اطلاعاتی در زمینه اطلاع رسانی در جهت برنامه ریزی و تصمیم گیری های مدیریتی معرفی شده و زحمات و تلاش های شبانه روزی کارکنان این حوزه از جمله، ثبت، انتقال، صحت و امنیت اطلاعات در مراکز درمانی بسیار ارزشمند و تاثیرگذار می باشد.

در پایان از اساتید، پیشکسوتان و مسئولین واحد فناوری اطلاعات سلامت بیمارستان و دانشجویان نمونه تقدیر به عمل آمد.