برگزاری کنفرانس علمی یک روزه مراقبت و درمان پرفشاری خون

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان روز پنج شنبه 30 آذرماه 1402 کنفرانس علمی  یک روزه مراقبت و درمان پرفشاری خون در سالن اجتماعات مرکز آموزشی درمانی بیمارستان  شهید چمران برگزار گردید.

در راستای اجرای برنامه عملیاتی وزارت متبوع و لزوم افزایش سطح دانش ، آگاهی و نگرش پرستاران کلینیک های پرفشاری خون، کنفرانس علمی یک روزه مراقبت و درمان پرفشاری خون در سالن اجتماعات مرکز آموزشی درمانی شهید چمران به همت اداره بیماریها برگزار گردید.

در این کنفرانس علمی مباحث مراقبتی ، دارویی و اهمیت پیشگیری از بیماری پرفشاری خون توسط خانم دکتر تیموری عضو محترم هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ، خانم دکتر الهه ایزدی خواه مسئول بیماری های غیرواگیر معاونت درمان و خانم دکتر فریماه شیرانی هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی ارایه گردید.

شرکت کنندگان در این کنفرانس علمی کلیه پرستاران شاغل در کلینیک های دیابت و پرفشاری خون  و سوپروایز های آموزشی مراکز درمانی دانشگاهی بودند.