برگزاری کنفرانس علمی "تدابیر مراقبتی در بیمار سکته حاد مغزی"

به منظور توانمندسازی و ارتقا سطح دانش و آگاهی پرستاران استان کنفرانس علمی در روز چهارشنبه مورخ 22 شهریورماه در محل سالن اجتماعات معاونت درمان توسط اداره بیماریها با حضور پرستاران شاغل در مراکز مجری برنامه ملی سکته حاد مغزی (724) برگزار گردید.

توضیح و شرحی از جلسه برگزار شده، مطالبی ارایه شده و سخنرانان اصلی (چند فراز از مطالب مهمی که ارایه نمودند ذکر شود)

این کنفرانس با حضور اساتید محترم دانشکده پرستاری و توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و کارشناس اداره بیماریها(خانم دکتر ابوالحسنی،خانم دکتر روغنی، خانم دکتر فسیسین ، خانم دکتر پورجواد ،خانم مومنی و خانم صادقیان ) برگزار گردید .

در این کنفرانس در خصوص تعریف استروک ، ریسک فاکتورها، مراقبت پرستاری در استروک توانبخشی در استروک و مدیریت برنامه ملی 724 و مطرح نمودن نمونه های بالینی بحث و گفتگو گردیدو در پایان به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.