برگزاری کمیته مراکز مشاوره و ارائه مراقبت های پرستاری در منزل

کمیته بررسی چالشهای مراکز مشاوره و ارائه مراقبت های پرستاری در منزل روز یکشنبه مورخ 8 مرداد ماه 1402 با حضور مدیر اموربیماری ها ، رئیس دانشکده پرستاری مامایی، رئیس اداره نظارت و اعتباربخشی، مدیریت پرستاری، رئیس امور حقوقی ، رابطین مراقبت در منزل مراکزدر مراکز درمانی، برخی ازمدیران مراکز مشاوره و ارائه مراقبت در منزل برگزار گردید.

در ابتدای جلسه به بررسی چالش ها و مشکلات موجود در زمینه اجرای فرآیند های پرستاری در منزل پرداخته شد و با بحث و بارش افکار اعضای کمیته به بررسی و ریشه یابی چالش های ذکر شده پرداخته شد. همچنین به اهمیت تشکیل کمیته علمی با همکاری اساتید دانشکده پرستاری مامایی به منظور تدوین شرح وظایف و دسته بندی مراکز مذکور توصیه شد.

در پایان جلسه به منظور جمع بندی موضوعات مورد بررسی موضوعات زیر مصوب شد:

1. .برگزاری جلسات منظم ماهیانه مراکز مشاوره و ارائه مراقبت های پرستاری در منزل
  2. .تشکیل کمیته علمی در این حوزه با همکاری دانشکده پرستاری مامایی
  3. معرفی مراکز مجاز
  4. .تشکیل تیم نظارتی با همکاری اساتید دانشکده پرستاری مامایی / حوزه مدیریت پرستاری / تیم نظارت