برگزاری کلاس آموزش پرستاری در بحران، حوادث و بلایا

دوره آموزشی پرستاری در بحران، حوادث و بلایا با هدف ارتقاء دانش و مهارت کارکنان درمان در خصوص مقابله با بحران، حوادث و بلایا برای گروه هدف سوپروایزر بالینی، سرپرستار اورژانس و پرستار تریاژ  شاغل در مراکز آموزشی درمانی و بیمارستان های تابعه دانشگاه توسط مدیریت پرستاری دانشگاه  و با همکاری اعضاء هیات علمی گروه طب اورژانس دانشکده پزشکی در روز چهارشنبه مورخ 11 بهمن 1402 برگزار شد.

شرکت کنندگان در این دوره آموزشی، با مباحث کلیات و مبانی تریاژ بیماران در بیمارستان، انواع تریاژ بیماران در حوادث و مراقبتهای پرستاری در حوادث شایع، مدیریت بیماران انبوه در اورژانس، تریاژ و دسته بندی بیماران در بحران آشنا شدند. همچنین جهت توانمند سازی و تشکیل تیم بحران اسامی پرستاران دوره دیده در این کلاس جمع آوری شد .

در پایان این دوره به سوالات شرکت کنندگاه به صورت پرسش و پاسخ و بارش افکار پاسخ داده شد.