برگزاری پودمان آموزشی توانمند سازی سوپروایزران آموزش سلامت در حیطه آموزش بیمار و پیگیری پس از ترخیص روز چهارشنبه هیجدهم آبان ماه ۱۴۰۲، پودمان آموزشی ضمن خدمت یک روزه، در راستای توانمندسازی سوپروایزران آموزش سلامت و پرستاران پیگیر مراکز درمانی و بیمارستانهای تابعه دانشگاه برگزار گردید.

در این دوره که توسط مدیریت پرستاری دانشگاه و با حضور استاید دانشکده پرستاری مامایی برگزار شد.

مباحث آموزشی زیر ارایه گردید:

1.ارایه گزارش عملکرد واحدهای آموزش سلامت و پرستاری آموزش و پیگیر در شش ماهه دوم سال ۱۴۰۲

۲.بررسی اهمیت و اهداف پرستاری آموزش و پیگیر بیمار و دستورالعمل پیگیری پس از ترخیص بیماران

۳.طراحی روش های موثر آموزش بیماران

۴.ارزیابی اثربخشی آموزش بیماران

پایان جلسه در پنل ارایه تجارب، سوپروایزرهای آموزش سلامت بیمارستانها به ارایه تجارب مرکز خود پرداختند و به بحث و تبادل نظر در خصوص ارتقا عملکرد واحد های آموزش سلامت و پرستار پیگیر پرداخته شد.